FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil snel om de tafel met Biseswar, Clasie en Ramsteijn

Feyenoord wil spoedig met Jordy Clasie, Diego Biseswar en Kaj Ramsteijn om de tafel. Van het drietal zijn Biseswar en Ramsteijn bij de Stadionclub in het bezit van een aflopende verbintenis, terwijl de Rotterdammers het contract met Clasie willen openbreken en opwaarderen. Zodra technisch directeur Martin van Geel terug is van zijn vakantie, starten de gesprekken.

Van Geel bevestigt tegenover Voetbal International de aanstaande onderhouden. “Het is onze ambitie deze spelers langer te houden. Daarom gaan we snel praten”, stelt de technisch directeur, die onder de indruk is van de verrichtingen van Clasie. “Hij heeft inderdaad net zijn contract verlengd, maar toch willen we met hem eens gaan praten. Hij ontwikkelt zich goed.”

Hoewel Ramsteijn een zwakke start van het seizoen kent, spreekt Van Geel ook zijn vertrouwen uit in de verdediger. “Kaj heeft het moeilijk”, erkent Van Geel. “Maar hij speelt op een plek die niet de zijne is. Toch begon hij sterk als linksback. Dat het nu even minder loopt, kan gebeuren. Maar die jongen is uit het juiste hout gesneden. Met hem komt het allemaal wel goed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *