FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Feyenoord staat niet te hoog’

Het seizoen is pas vijf wedstrijden onderweg, maar Feyenoord staat momenteel wel in de top-4 van de Eredivisie. Bovendien is het samen met Ajax de enige ploeg zonder nederlaag, trainer Ronald Koeman lijkt dan ook tevreden.

In vergelijking met vorig seizoen gaat het goed bij Feyenoord, toch vindt Koeman niet dat de Rotterdammers op een onterechte vierde plaats staan. “Ik vind absoluut niet dat wij te hoog staan”, zegt de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad. “We hebben werkelijk nog nergens punten gestolen.”

“En tegen Heerenveen thuis slaagden wij er niet in om tegen negen Friezen de winnende treffer te produceren. Anders hadden wij twee punten meer gehad”, vervolgt Koeman zijn verhaal. “Kortom, we hadden zelfs nog hoger kunnen staan.”

Ondanks de goede start blijven de doelstellingen hetzelfde. “Normaal gesproken eindigt PSV boven ons. De doelstelling is het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. Maar dat kan op verschillende manieren worden behaald. Als wij negende worden in de Eredivisie, spelen we play-offs, maar dan zal niemand echt heel tevreden zijn. Ik denk dat dit Feyenoord vijfde of zesde moet kunnen worden.”

“Als trainer moet je een ploeg nooit opzadelen met een doelstelling die als een strop om de nek zal hangen. Maar ik denk dat plek vijf of zes een reële eindklassering is”, aldus Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *