FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer wil carriere afsluiten bij Feyenoord

In de afgelopen transferperiode verliet Leroy Fer Feyenoord om de clubkleuren van FC Twente te gaan verdedigen. Deze uitgesproken wens van de middenvelder werd door de Rotterdamse aanhang niet in dank afgenomen. Desondanks ziet de speler van Jong Oranje zich nog wel terugkeren bij Feyenoord.

“Ik zeg niet dat ik zéker terugkeer bij Feyenoord”, vertelt Fer tegenover NUsport. “Maar als je 32, 33 jaar bent en je kunt terug naar de club die je groot heeft gemaakt, welke speler zegt er dan nee? Als een andere grote club zich aan het eind van je loopbaan meldt en je wilt daarvoor gaan, dan moet je dat natuurlijk doen. Ik beloof niets, maar mijn carrière afsluiten bij Feyenoord is wel een droom.”

De middenvelder maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar FC Twente, dat Europees voetbal speelt. Laatstgenoemde club moest voor de overgang 5,5 miljoen euro overmaken naar de Stadionclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *