FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Diego Biseswar: ‘Ik ken de persoon in kwestie niet’

Diego Biseswar heeft op de officiële website van Feyenoord duidelijkheid gegeven over het voorval tijdens het duel tussen NAC Breda en Feyenoord. De aanvaller werd in verband gebracht met een zich misdragende fan.

Naar nu blijkt is de supporter in kwestie een Bredanaar en tevens kaarthouder van NAC. Feyenoord schrijft op de officiële website dat de persoon in kwestie ten onrechte in verband werd gebracht met Biseswar. Hij vertoonde tijdens het duel van afgelopen zondag provocerend gedrag naar het vak waar de supporters van Feyenoord zich ophielden.

“Ik ken de persoon in kwestie helemaal niet”, ontkent Biseswar enige connectie met de NAC-fan. “Hij liep vanaf de ingang met mijn neef en mij mee en ging ook naast ons zitten. Tijdens de wedstrijd begon hij ineens raar te doen richting ons publiek. Als ik hem had gekend, had ik hem er zondag echt wel op aangesproken.”

Een NAC-steward besloot de onruststoker uit het stadion te verwijderen. Ook Biseswar en diens neef werden gesommeerd mee te gaan. “Ik ben netjes meegelopen en heb die steward uitgelegd dat die jongen niet bij ons hoorde. Toen konden wij gelukkig weer terug naar de tribune, terwijl die jongen terecht uit het stadion is verwijderd.”

Biseswar kreeg ten onrechte diverse verwensingen naar zijn hoofd. “Dat was helemaal niet leuk. Zoals het ook niet leuk is om nu allerlei onzinnige dingen op internet te moeten lezen over mezelf”, gaat Biseswar verder.

“Ik had gehoopt dat mensen mij iets beter kennen dan dit. Ik was in Breda om de ploeg te steunen. Feyenoord is mijn club, geen vriend van mij zal die club besmeuren. Maar ik ben natuurlijk niet verantwoordelijk voor de misdragingen van iemand die ik niet eens ken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *