FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord volgend jaar naar Curacao

Feyenoord heeft een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Chippie Polar Cup. Dat toernooi, in 2010 gewonnen door Ajax, staat volgens het Algemeen Dagblad tussen 21 en 28 mei 2012 op het programma in Curaçao.

In principe speelt Feyenoord op 6 mei de laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen besluit de formatie van trainer Ronald Koeman de reguliere competitie.

Feyenoord moet na de reguliere competitie mogelijk nog wel serieus aan de bak. De laatste officiële wedstrijd is uiterlijk pas op 20 mei wanneer de Rotterdammers zich kwalificeren voor de play-offs. De eventuele toernooideelname komt niet in gevaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *