FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti: ‘Bij goed debuut had ik drie keer gescoord’

John Guidetti was afgelopen zondag tijdens zijn debuut direct trefzeker voor Feyenoord. De Zweedse Spits benutte een strafschop in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda. De huurling van Manchester City heeft vertrouwen in zijn sportieve toekomst, al was hij niet te spreken over zijn debuut bij de Rotterdammers.

“Over mezelf ben ik niet te spreken”, liet Guidetti weten aan Voetbal International. “Ik heb gescoord, oké, maar ik ben een spits dus dat mag je van me verwachten. Het was alles bij elkaar een redelijk debuut, niet bijzonder goed. Bij een goed debuut scoor je drie keer.”

Het is voor Guidetti wel aanpassen in Nederland. “Ik zet een tackle in die in Engeland heel normaal is, maar hier fluiten ze voor een overtreding. Ik moest op mijn tanden bijten. Normaal zeg ik dan fuck off ref, want dat is in Engeland heel gangbaar, maar de trainer heeft me gezegd dat ik hiervoor in Nederland rood kan krijgen.”

Bij Feyenoord heeft Guidetti een hoop ambitie. “Ik wil wedstrijden winnen, Europees voetbal halen of misschien wel kampioen worden. Waarom niet? Waarom mag je daar niet van dromen? alles kan in voetbal. Nothing is impossible.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *