FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Drenthe: ‘Everton doet me aan Feyenoord denken’

De fans van Everton maken indruk op Royston Drenthe. De zomeraanwinst van de club komt superlatieven te kort om de supporters te bedanken voor de warme ontvangst die hij kreeg.

De linkspoot debuteerde afgelopen weekend in het Premier League-duel met Aston Villa (2-2), enkele dagen later trad hij met de reserves van zijn nieuwe club aan tegen de ploeg uit Birmingham. Hij vond in dat treffen direct het net. Drenthe hoopt zaterdag in het thuisduel met Wigan Athletic opnieuw te mogen proeven van de sfeer op Goodison Park.

“Debuteren was een geweldig gevoel. Het voelde alsof ik weer bij Feyenoord speelde. In Spanje is het toch anders. Daar heb je wel een paar stadions waar dezelfde ambiance hangt, maar het zijn er niet veel. Dit voelde als De Kuip. De fans waren geweldig. Ik ben Everton dankbaar voor deze kans en ik hoop dat ik goed werk zal afleveren”, zegt Drenthe op de website van de club uit Liverpool.

Drenthe, die overkwam van Real Madrid, kan niet wachten om opnieuw het veld te betreden. “Ik wil momenteel elke wedstrijd spelen. Bij Real Madrid kwam ik in de voorbereiding niet in actie. Het was voor mij belangrijk om te spelen met het tweede team.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *