FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord stelt doelstelling bij

Feyenoord wilde aan het begin van dit seizoen de play-offs voor Europees Voetbal halen, maar de Rotterdammers hebben de doelstelling gewijzigd. Trainer Ronald Koeman gaat niet langer voor een plek in de top negen, maar een plek in de top vijf is de nieuwe doelstelling.

“De vijfde plaats is een reële doelstelling,” zegt technisch directeur Martin van Geel. “Zesde zou ook nog kunnen. Dan plaatsen we ons voor de play-offs om Europees voetbal. Ook de spelersgroep vindt dat we de lat zo hoog moeten leggen. En zij zijn toch degene die het uit moeten voeren,” zegt Van Geel in Voetbal International.

“We mogen tevreden zijn,” zegt Van Geel over de start van Feyenoord. Er werd nog niet verloren en de eerste vijf duels leverde drie overwinningen en twee gelijke spelen op. “We hebben nog niet verloren en doen bovenin mee. Natuurlijk is dat belangrijk, maar prettiger is de mentaliteit die aan het onstaan is.”

“Ronald Koeman vertelde me bijvoorbeeld dat Sekou Cissé na zijn invalbeurt bij NAC Breda maandag niet met de beloften hoefde te spelen,” aldus Van Geel. “Maar Sekou vroeg er zelf om. Dat vind ik mooi: spelers die in zichzelf willen investeren. De concurrentie neemt toe en dat merk je aan alles.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *