FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord sluit overeenkomst met ORTEC-TSS

Feyenoord en ORTEC-TSS hebben een driejarige partnerovereenkomst gesloten. Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, en Peter Blangé, commercieel directeur van ORTEC-TSS, zetten donderdagmiddag in De Kuip hun handtekening onder een contract waar beide partijen zeer tevreden over zijn. ORTEC gaat Feyenoord ‘live’ alle statistieken en standaardanalyses leveren van alle wedstrijden in de Eredivisie en de Nederlandse beker. Deze informatie kan worden gebruikt door de technische staf in de voorbereiding op en in de evaluatie van wedstrijden, evenals door de scouting en de media-afdeling van Feyenoord.

‘We zijn er trots op dat we deze samenwerking met Feyenoord aangaan’, zegt Blangé. ‘Als bedrijf is onze ambitie om sport op een hoger niveau te brengen. Dat we dat op deze manier mogen toepassen bij een gerenommeerde topclub als Feyenoord is natuurlijk geweldig.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *