FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti wil leren van ‘grote’ Makaay

John Guidetti wil leren van de grote Roy Makaay. De huurling van Manchester City is lovend over de spitsentraining die hij donderdag afwerkte onder leiding van de oude aanvalsleider van Feyenoord.

Het jonge talent wil zich bewijzen tegenover de supporters van de ploeg uit Rotterdam. Hij wil laten zien wat hij werkelijk kan in De Kuip. De spits wil doelpunten maken in het shirt van Feyenoord en hij wil veel leren van de ex-speler van Bayern München.

De negentienjarige voetballer prijst zijn huidige leermeester. “Natuurlijk ken ik Roy Makaay, hij was een grote speler. Ik ben net een spons, wil zoveel mogelijk leren van mensen die weten waar ze over praten”, vertelde de van City gehuurde aanvaller tegen het Algemeen Dagblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *