FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Biseswar voorlopig nog niet inzetbaar voor Feyenoord

Feyenoord zal het zaterdag zonder Diego Biseswar moeten doen tegen De Graafschap. De aanvaller is inmiddels hersteld van een buikblessure, maar trainer Ronald Koeman vindt het nog te vroeg voor een rentree.

Biseswar, die in de voorbereiding een blessure opliep, zal maandag zijn rentree maken bij de beloften. “Diego is er zaterdag exact zeven weken uit geweest”, vertelde Koeman in aanloop naar het duel tegen De Graafschap. “Hij is fit, maar zeven weken is een lange tijd.”

Voor de rest voert Koeman geen wijzigingen door in de wedstrijdselectie. De oefenmeester zag zijn ploeg afgelopen week met 1-3 winnen van NAC Breda en heeft dus weinig reden tot wisselen. Het afgelopen seizoen boekte De Graafschap een 0-1 overwinning in De Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *