FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord doet aangifte van valse loonstroken

De clubleiding van Feyenoord heeft aangifte gedaan bij de Rotterdamse politie naar aanleiding van de valse salarisstroken van algemeen directeur Eric Gudde en commercieel directeur Mark Koevermans, die vrijdag op het internet verschenen.

De valse loonstroken zijn verschenen op enkele supporterssites van Feyenoord. De club benadrukt in een officiële verklaring dat de loonstroken niet echt zijn en dat de vermeldde bedrag op het strookje foutief zijn. “Het is puur bedoeld om bestuurders zwart te maken”, aldus de club in een reactie.

Gudde staat al langere tijd onder druk van de supporters van Feyenoord. De algemeen directeur zou volgens een groot deel van de supporters niet goed functioneren en zou dan ook moeten vertrekken. Feyenoord betreurt het zeer dat enkele lieden voortdurend onrust rond de club proberen te creëren, juist nu Feyenoord zowel in sportief als financieel opzicht stappen maakt in de goede richting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *