FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins wacht rustig op nieuwe club

Luigi Bruins zit sinds zijn vertrek bij Feyenoord zonder club. De middenvelder stond in de belangstelling van verschillende clubs, maar tot een contract kwam het nergens. Voorlopig houdt Bruins zijn conditie op peil bij Excelsior.

“Ik zit nog zonder club, er is nog geen beslissing genomen”, zegt Bruins in gesprek met Excelsior TV. “Je moet toch ritme houden of terug zien te vinden. Daarom heb ik gevraagd of ik hier mee mag trainen en dat was goed.”

De voormalig speler van Excelsior had wel de kans om bij een andere club een contract te tekenen. “Op dit moment wacht ik geduldig af. We wegen alle dingen tegen elkaar af en maken een zo goed mogelijke keuze. Er zijn wel wat dingen geweest, leuke en minder leuke dingen. Maar het gaat erom dat je het goede uitkiest.”

“Er zijn wel wat dingen geweest, maar dat was met name uit het Oostblok”, vervolgt Bruins zijn verhaal. “Maar heel eerlijk gezegd zie ik mezelf daar op 24-jarige leeftijd niet zomaar naar toe gaan. Er spelen nu nog wat dingen, maar het is afwachten of het echt concreet wordt. Het liefst kan ik snel weer spelen, dat is het belangrijkste. Tot die tijd probeer ik de jongens hier wat bij te brengen en kan ik zelf mijn conditie op peil houden. Van beide kanten is het denk positief.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *