FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Anass Achahbar maakt indruk op Ronald Koeman

Feyenoord-speler Anass Achahbar heeft zijn trainer Ronald Koeman overtuigd van zijn kwaliteiten. De oefenmeester van de Rotterdammers geniet van het spel dat de jeugdige aanvaller laat zien. Dinsdag was de spits met zijn zeventien jaar een imponerende en trefzekere invaller in de bekerwedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn (4-0).

“Hij heeft zeker kwaliteiten, dat liet hij eerder ook al tegen sc Heerenveen zien”, liet Koeman weten na afloop van de bekerwedstrijd. Achahbar liet zich duidelijk zien en scoorde twintig minuten voor tijd het laatste doelpunt van de avond.

“Hij is een echte spits, onbevangen, balvast en met oog voor de derde man. Wel een talent, ja. Voorlopig blijft hij bij de A1. Maar indien nodig weet ik dat ik nu al een beroep op hem kan doen. Hij is er klaar voor, maar zal zich nog wel verder moeten ontwikkelen natuurlijk”, besloot Sneeuwvlokje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *