FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Eric Gudde twijfelt niet over positie bij Feyenoord

De supporters van Feyenoord zien algemeen directeur Eric Gudde het liefst zo snel mogelijk vertrekken. De Schiedammer denkt dat zijn positie intern echter niet onder druk staat en volgens hem is het slechts een kleine groep met fans die hem weg willen hebben.

“Ik kan bij de medewerkers, bij de raad van commissarissen, bij de Vriendenclub rekenen op onvoorwaardelijk steun. Daar is geen twijfel over mogelijk”, aldus Gudde aan het ANP. “Waarschijnlijk ook bij minimaal 22.000 supporters, want die hebben toch maar binnen twee dagen een petitie ondertekend waarin ze stelling nemen tegen geweld. Dat is een hoopgevend signaal. Misschien is het wel een keerpunt in de clubhistorie en hebben we het allerdiepste dal nu gehad.”

“Natuurlijk zijn er in het verleden fouten gemaakt. Dat heeft directeur Onno Jacobs destijds ook toegegeven. Zelf zal ik in de afgelopen jaren ook best wel een paar misstappen hebben begaan”, ging Gudde verder. “Maar we hebben ook grote stappen gezet in de gezondmaking van de club, zowel sportief als financieel. Daar blijf ik hard voor knokken. Voor Feyenoord, niet voor het applaus of voor de populariteitsprijs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *