FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Sneijder en Castaignos kunnen nieuwe trainer verwachten

Wesley Sneijder en Luc Castaignos lijken op korte termijn een nieuwe trainer te moeten begroeten. Nadat Internazionale vier van de vijf officiele duels van dit seizoen heeft verloren lijkt het dienstverband van Gian Piero Gasperini er op te zitten.

Gisteren werd er een pijnlijke 3-1 nederlaag geleden op bezoek bij de nietige promovendus Novara. “We speelden heel slecht”, aldus Gasperini na het duel met Novara. “Maar ik geloof in wat ik doe. Ik moet hier sterker uit komen.” Voor Castaignos was er een lichtpuntje, hij maakte zijn basisdebuut maar kwam na rust niet meer in het veld. Sneijder moest twintig minuten voor tijd het veld ruimen.

Nadat Jose Mourinho twee jaar geleden afzwaaide als Italiaans Kampioen en Champions League-winnaar is het zijn opvolgers niet gelukt succes te hebben. Rafael Benitez werd al na een half jaar ontslagen. Zijn vervanger Leonardo maakte ook geen sterke indruk al werd er nog wel beslag gelegd op de Italiaanse beker. Toch besloot Leonardo te vertrekken om als technisch directeur aan de slag te gaan bij Paris Saint Germain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *