FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: “Anass Achahbar is er klaar voor”

Woensdagochtend zat Anass Achahbar in de schoolbanken, dinsdagavond speelde en scoorde hij nog voor het eerste team van Feyenoord. De jongeling blijft voorlopig bij de A1, trainer Ronald Koeman is echter wel overtuigd van zijn kwaliteiten.

“Anass heeft kwaliteit, dat zag je tijdens zijn debuut tegen Heerenveen ook al”, zegt Koeman in gesprek met het Algemeen Dagblad over de zeventienjarige aanvaller. “Voorlopig bij hij bij de A1. Maar indien nodig weet ik dat ik nu al een beroep op hem kan doen. Hij is er klaar voor.”

Achahbar ziet zijn speelminuten en gemaakte doelpunt als positief voor zijn leeftijdgenoten bij Feyenoord. “Voor mij was het genieten. Mijn eerste doelpunt had ik in mijn slaap al zo vaak gemaakt. Voor mijn ploeggenoten bij Feyenoord onder 19 is dit ook mooi. Zij weten doordat ik nu twee keer heb meegespeeld dat een kans voor hen ook dichtbij is.”

Mede door het doelpunt van de jeugdinternational was Feyenoord met 4-0 te sterk voor AGOVV Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *