FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Clasie: ‘ Verwacht Feyenoord in Europa volgend seizoen’

Feyenoord staat momenteel vierde in de Eredivisie, voor Jordy Clasie telt die positie pas aan het einde van het seizoen. De verdedigende middenvelder heeft dit jaar een duidelijk doel: Europees voetbal halen.

“Ik heb de afgelopen weken vanaf mijn bank de Europese wedstrijden van Ajax, PSV, FC Twente en AZ bekeken”, zegt Clasie in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik wil dat het het laatste jaar is dat wij er niet bij zijn. Komend seizoen moeten wij gewoon Europa in.”

“Daar gaan wij keihard aan werken”, vervolgt de twintigjarige middenvelder zijn verhaal. Volgens Clasie is het materiaal aanwezig om een Europees ticket te bemachtigen. “Guidetti is voor Feyenoord een geweldige spits. Hij is balvast en heel doelgericht. De trainer heeft ook veel keuzemogelijkheden. Wat John ook speciaal maakt, is zijn uitstraling. Dit Feyenoord heeft wel iemand nodig die een beetje oorlog maakt. Iemand die uitstraalt, ‘kom maar op, hier ben ik’. Vooral zondag in zo’n topwedstrijd tegen AZ.”

Voor Feyenoord is AZ het eerste echte examen. “AZ en straks in oktober ook Ajax zijn de eerste echte metingen van ons elftal. In die wedstrijden moeten wij laten zien hoe ver wij al zijn. Ik denk eerlijk gezegd niet dat het verschil erg groot is. Ik heb veel vertrouwen in dit Feyenoord.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *