FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti kan spelen tegen AZ

Feyenoord heeft John Guidetti terug voor komend weekeinde. De Zweed liet via zijn Twitter-pagina weten dat hij fit genoeg is om het op te nemen tegen AZ.

Trainer Ronald Koeman kon niet over Guidetti beschikken in de bekerwedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn (4-0) van woensdag. De negentienjarige Zweed was licht geblesseerd en moest zodoende het bekerduel laten schieten. Voor komende zondag is het geen probleem om te spelen. “Ik ben fit voor de wedstrijd van zondag”, gaf Guidetti aan op zijn Twitter.

Zondag gaat Feyenoord op bezoek bij AZ. Voor de Rottedammers een eerste echte test. De Alkmaarders draaien prima, terwijl ook Feyenoord het goed doet. Met Guidetti is de kans op doelpunten overigens grote, gezien hij er twee maakte tot op heden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *