FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Sommige bij AZ loop ik met stalen gezicht voorbij’

Bij Ronald Koeman zit er nog steeds iets dwars van zijn tijd bij AZ. De oefenmeester werd daar de laan uitgestuurd en komende zondag gaat hij als trainer van Feyenoord op bezoek in Alkmaar.

“Als wij er in slagen om drie punten mee te nemen uit Alkmaar, dan zal mijn glimlach wel iets groter zijn dan normaal. Wij willen graag winnen, maar ik sta buiten de lijnen. Ik kan de bal er niet zelf in schoppen, hoe graag ik dat ook zou willen”, gaf Koeman aan.

Niet iedereen zal een hand krijgen bij AZ. “De mensen met wie ik een goede band had en met wie ik fijn heb gewerkt, krijgen stuk voor stuk een hand van me. Maar sommigen zal ik met een stalen gezicht voorbij lopen”, aldus Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *