FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ernstige blessure voor Kaj Ramsteijn

De vrees voor een ernstige blessure bij Feyenoorder Kaj Ramsteijn is bewaarheid. De verdediger heeft tegen AZ schade aan de kruisband van zijn linkerknie opgelopen.

Dat meldt Feyenoord op de clubsite. De kwetsuur is maandagmiddag aan het licht gekomen na een MRI-scan. “MRI-onderzoek heeft vanmiddag uitgewezen dat Ramsteijn in ieder geval flinke schade aan de voorste kruisband van zijn linkerknie heeft opgelopen, zoals wij al vreesden”, laat clubarts Casper van Eijck optekenen.

“Dinsdag volgt nog een aanvullende scan. Ramsteijn wordt vooralsnog conservatief behandeld en nog niet geopereerd. Het gewricht moet eerst tot rust komen”, aldus Van Eijck. Dan zal ook duidelijk worden hoe lang de verdediger uit de roulatie zal zijn.

Ramsteijn maakte vorig seizoen zijn debuut in het profvoetbal bij Excelsior. Afgelopen zomer maakte hij de stap naar Feyenoord 1. Ronald Koeman stelde Ramsteijn tot nu toe in alle competitieduels op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *