FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leerdam en Vukovic voor één duel geschorst

Kelvin Leerdam kan één duel niet uitkomen voor Feyenoord. De middenvelder ontving in het duel met AZ een rode kaart en kreeg een schikkingsvoorstel van twee duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, opgelegd door de KNVB. Inmiddels is de staf door de Rotterdamse club geaccepteerd.

Door de uitsluiting mist Leerdam de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag, die aankomende zondag plaatsvindt. Ook Roda JC-speler Jagos Vukovic heeft een voorstel van één duel gekregen na zijn rode kaart tegen PSV. De Limburgse club maakte al bekend de straf te accepteren van de verdediger.

Michael Zullo is de derde speler die dit weekeinde een rode kaart kreeg. De verdediger van FC Utrecht is ook voor één duel geschorst. In de Jupiler League moet Mustafa Saymak een wedstrijd toekijken bij FC Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *