FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord wil in de winter weer naar Oman’

Feyenoord slaat komende winter mogelijk opnieuw haar tenten op in Oman, meldt het Algemeen Dagblad woensdag. Het eerste trainingskamp in het sultanaat is de Rotterdammers goed bevallen.

Feyenoord trok afgelopen januari naar havenplaats Sohar, dat voor vijftig procent in handen is van het Havenbedrijf Rotterdam. De contacten met het land werden vervolgens gelegd door investeerder Pim Blokland.

Struikelblok voor een nieuw bezoek is vooralsnog de te spelen oefenwedstrijd. Tegen een regioselectie werd vorig seizoen nipt met 1-0 gewonnen, maar Feyenoord was desondanks niet te spreken over het niveau van het elftal. Trainer Ronald Koeman wil dat dit jaar een sterke oefenpartner wordt gestrikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *