FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Armenteros wil koppel vormen met Guidetti

Heracles-aanvaller Samuel Armenteros hoopt komende week in de EK-kwalificatieduels met Slovenië en Finland in de basiself van Jong Zweden te mogen starten. Dat vertelt hij aan TC/Tubantia.

Armenteros heeft alle reden om op een basisplek te hopen. De spits scoorde eerder deze maand als invaller een belangrijke treffer namens Jong Zweden. In de aanvalslinie van het land komt hij een andere Eredivisie-speler tegen. Feyenoorder John Guidetti is een zekerheidje bij de Zweedse beloften.

De bondscoach wil nu kijken of Armenteros en Guidetti samen voor de aanvallende impulsen van het land kunnen zorgen. “Daar is wel over gesproken. We spelen met Jong Zweden 4-3-3. De bondscoach wilde bekijken of Guidetti en ik samen kunnen spelen. Hopelijk gaat dat door”, zegt de spits in het dagblad.

“Ik ben blij dat ik er weer bij ben. Dit jaar heb ik een paar keer moeten afzeggen in verband met blessures. Maar nu heb ik het vertrouwen weer. Dat is mooi”, aldus Armenteros.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *