FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kaj Ramsteijn kan contractverlenging tegemoet zien

Kaj Ramsteijn en Feyenoord hebben gesprekken gepland voor contractverlenging. De zware blessure die de verdediger onlangs opliep, heeft niets veranderd aan de plannen van de club.

Technisch directeur Martin van Geel liet weten dat Ramsteijn gewoon kan rekenen op een nieuw contract. “De gesprekken die daarover gepland stonden, blijven gewoon staan. We willen Kaj aan ons binden. Aan dat vertrouwen verandert door deze blessure niets”, aldus Van Geel. De 21-jarige Zoetermeerder heeft een contract dat na dit seizoen afloopt.

Feyenoord gaf meteen aan het contract te willen verlengen. Afgelopen zondag kreeg Ramsteijn echter te maken met een flinke domper. Het jeugdproduct kwam in het duel met AZ niet goed uit met een sliding, waarna hij een zware knieblessure opliep. Het is nog onduidelijk of hij dit seizoen nog in actie kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *