FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Feyenoord is bang voor niemand’

Feyenoord-trainer Ronald Koeman heeft alle vertrouwen in het huidige team dat hij tot zijn beschikking heeft. De ploeg verloor afgelopen weekeinde wel met 2-1 bij AZ en pakte daardoor de koppositie in de Eredivisie niet. De Rotterdammers staan momenteel vijfde en Koeman is zeer te tevreden.

“Natuurlijk hoopte ik in Alkmaar op een bevestiging van onze stijgende lijn”, keek Koeman dinsdag in het Algemeen Dagblad terug op het duel met AZ. “Ons optreden bij AZ gaf vertrouwen voor de toekomst. Ik hoorde de trainer van Roda JC, Van Veldhoven, onlangs nog zeggen dat Feyenoord niet onderschat mocht worden. Dat zal na zeven duels ook niemand meer doen in de Eredivisie.”

Dat Feyenoord door de nederlaag niet de koppositie pakte maakte Koeman niet heel veel uit. “Natuurlijk wilden wij graag lijstaanvoerder worden. Maar ondanks de nederlaag constateer ik dat dit elftal weer iets uitstraalt. We willen aantrekkelijk voetballen en vooral veel strijd leveren. Op details gingen wij kopje onder. De muur die bukte bijvoorbeeld. En de rode kaart.”

Koeman denkt wel dat Feyenoord hoog kan eindigen dit seizoen. “FC Twente speelde in Amsterdam heel afwachtend, maar ook Ajax is nog niet indrukwekkend. Die ploeg hinkte zaterdag te veel op twee gedachten. PSV is volgens mij ook niet onverslaanbaar, al heeft die club aanvallend wel enorm geïnvesteerd. Over 34 wedstrijden zullen deze drie ploegen misschien wel boven Feyenoord eindigen, maar in de onderlinge duels zijn wij absoluut niet kansloos. En wij zijn absoluut van niemand bang.”

Vorig seizoen kwam Feyenoord onder de huidige KRC Genk-trainer Mario Been niet verder dan een tiende plek in de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *