FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘City probeert Robin van Persie binnen te halen’

Manchester City ziet in Robin van Persie de nieuwe Carlos Tevez, die naar alle waarschijnlijkheid in de winter uit Manchester zal vertrekken.
De aanvaller weigerde dinsdagavond in te vallen tegen Bayern München, waardoor de realtie met trainer Roberto Mancini op een wel erg laag pitje is komen te staan. Volgens The Guardian was er voor het incident met de Argentijn al overleg geweest over het aantrekken van de Nederlander.

Eerder deze week liet Van Persie weten misschien zijn contract niet te willen verlengen. De aanvaller heeft in Londen een contract tot 2013. Mocht Van Persie de overstap naar City daadwerkelijk maken, dan treedt hij in de voetsporen van oud-ploeggenoten Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Gaël Clichy en Samir Nasri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *