FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kamohelo Mokotjo twijfelt over toekomst bij Feyenoord

De toekomst van Kamohelo Mokotjo ligt mogelijk niet bij Feyenoord. De Zuid-Afrikaan is in het bezit van een aflopend contract en gesprekken over een nieuwe verbintenis staan nog niet op de planning, beide partijen lijken te twijfelen.

De twintigjarige middenvelder heeft onder trainer Ronald Koeman geen basisplaats weten te bemachtigen en zijn reserverol knaagt. Interviews geeft de jongeling voorlopig niet, maar in gesprek met Megastad FM heeft Mokotjo, in het bezit van een aflopend contract, eerder al wel uitspraken gedaan over zijn toekomst.

Mokotjo wil ‘een kans in de basiself hebben over meer wedstrijden’, mocht dat niet gebeuren dan ‘twijfelt hij ernstig over een langer verblijf in de Kuip’. De uitspraken van de voormalig speler van Supersport United, die bij zijn komst naar Rotterdam ook in de belangstelling stond van Tottenham Hotspur, worden zondag uitgezonden door de radiozender, meldt het Algemeen Dagblad.

Mokotjo, die dit seizoen al vijf keer als invaller speeltijd kreeg in de Eredivisie, heeft gezien dat Koeman kiest voor een middenveld met Otman Bakkal, Karim El Ahmadi en Jordy Clasie. Opvallend is ook dat Feyenoord binnenkort om tafel gaat met Clasie, Diego Biseswar en de geblesseerde Kaj Ramsteijn, maar dat er geen gesprek met Mokotjo op de planning staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *