FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘Feyenoord komt weer terug in de top’

Martin van Geel is slechts een paar maanden aan het werk bij Feyenoord, maar de technisch directeur voorziet een mooie Rotterdamse toekomst.

Van Geel beleefde een roerige transferperiode en zag steunpilaren Georginio Wijnaldum en Leory Fer naar respectievelijk PSV en FC Twente overstappen. “Natuurlijk is het dramatisch dat spelers kiezen voor een overstap naar Twente of PSV, maar dat betekent niet dat Feyenoord tot in lengte van jaren een middenmoter of subtopper zal zijn”, vertelt Van Geel in Feyenoord Magazine.

“Het is mijn stellige overtuiging dat Feyenoord terug naar de top gaat”, vervolgt de td. “Vanwege die potentie en de aantrekkingskracht die er nog altijd is. Laatst kwam ik tijdens een overleg in contact met supporters. Zij zeiden: Martin, als we dit jaar niet degraderen en we overleven financieel zijn we dik tevreden. Voor mezelf geldt dat totaal niet. Ik wil het hoogst mogelijke halen.”

“Ik zou zeer teleurgesteld zijn als we geen Europees voetbal halen. Wat dat betreft ben ik nooit tevreden. Zo was ik als voetballer ook. Ik heb denk ik 450 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld, maar ben er over nog geen drie tevreden geweest. Altijd kon het beter en zo is het nu ook. Wat dat betreft ben ik een perfectionist.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *