FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Immers: ‘Feyenoord en ADO lijken op elkaar’

Lex Immers stond afgelopen zomer nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. Zelf had de aanvallende middenvelder ook wel trek in een transfer. ADO Den Haag werkte niet mee en zodoende gaat hij met die club morgen op bezoek bij Feyenoord in De Kuip.

Immers in gesprek met het Algemeen Dagblad: ‘Ik kon er naartoe en ik wilde er naartoe, die ambitie had ik. De club wilde mij alleen niet laten gaan. Dat is ook hun goed recht. Nee, ziek ben ik er niet van geweest dat de transfer niet is doorgegaan. ADO is mijn club, dat moet iedereen nu wel weten. Dat die overstap niet is doorgegaan, is voor mij geen reden om met minder plezier in Den Haag te spelen. Daar heb ik totaal geen last van.’

‘De clubs zijn met elkaar te vergelijken,’ zo vervolgt Immers in het Algemeen Dagblad. ‘Allebei volksclubs met een fanatieke aanhang. De laatste jaren waren het altijd open duels, waarbij het nooit echt met grote uitslagen eindigde. Natuurlijk geeft het een apart gevoel dat ik ook aan de andere kant had kunnen staan. Dan was het voor mij nog specialer geweest.’

Zondag is Feyenoord de favoriet, toch ziet Immers voor ADO Den Haag kansen. ‘Tegen VVV hebben wij in de eerste helft weer iets van het oude ADO laten zien. Bovendien hebben wij morgen in de Kuip niets te verliezen. Ze hebben er met Guidetti en Bakkal twee goede spelers bij, maar wij zijn niet bang.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *