FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Feyenoord plots heel labiel’

De nederlaag bij AZ zorgde bij Ronald Koeman nog voor trots, maar daar bleef zondag weinig van over. De trainer zag Feyenoord met liefst 0-3 verliezen van ADO Den Haag.

De oud-international kon bovendien weinig tot geen lichtpuntjes ontdekken bij zijn onherkenbare manschappen. “Elke nederlaag is anders. Laten we hopen dat deze wedstrijd een incident is. Ik had gedacht dat mijn ploeg verder was in de ontwikkeling”, verzuchtte hij.

Koeman wilde niet van een wanprestatie van Feyenoord spreken. “Dat zou betekenen dat mijn ploeg er niet voor gewerkt zou hebben. Dat was niet het geval. Maar door twee goals zomaar weg te geven in de eerste helft, hebben we onszelf uit de wedstrijd gespeeld.”

“De rust was daarna weg en dan blijkt het team plotseling weer heel labiel. ADO was een groot deel van het duel de betere ploeg. Ze hebben ons goed bespeeld. We konden er niet mee omgaan.”

Feyenoord leed zondag de eerste thuisnederlaag. De Rotterdammers blijven desondanks wel vijfde staan. De achterstand op koploper AZ is opgelopen tot zeven punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *