FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel ziet nog geen reden voor gesprek met Mokotjo

Kamohelo Mokotjo twijfelt over zijn toekomst bij Feyenoord, gezien hij vaak reserve is en nauwelijks zijn kansen krijgt. Daarbij komt dat hij over een aflopend contract beschikt. Technisch directeur Martin van Geel ziet echter nog geen reden met hem te praten.

De twintigjarige Zuid-Afrikaan komt nauwelijks voor in de plannen van trainer Ronald Koeman. Daardoor twijfelt de middenvelder over zijn toekomst in De Kuip. Van Geel ziet geen nood om met Mokotjo te praten. “De teleurstelling is begrijpelijk”, zei de TD in het Algemeen Dagblad. “Kamohelo zit er al een tijdje tegenaan, maar de laatste stap blijkt erg lastig. Het feit dat hij niet voorkwam op mijn lijstje met spelers waar ik mee ga praten over contractverlenging, heeft niets met zijn huidige rol te maken.”

“Mokotjo heeft een contract tot medio 2012, maar met een tweejarige optie. Als wij die voor 1 april lichten, is hij ook de komende twee seizoenen Feyenoorder. Daarom is er geen reden om nu al met hem te praten over een nieuw contract”, aldus Van Geel, die wel met Jordy Clasie, Kaj Ramsteijn en Diego Biseswar zal praten over contractverlenging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *