FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil Clasie belonen met nieuw contract

Feyenoord is tevreden over Jordy Clasie en daarom willen de Rotterdammers het lopende contract van de middenvelder verlengen. Daarnaast kan zijn contract op verbetering rekenen.

Technisch directeur Martin van Geel tegenover VI: “Jordy staat nog tot 2014 onder contract bij ons, maar we willen hem graag langer aan ons binden en vinden bovendien dat hij een betere honorering verdient.” Volgens Van Geel staat de zaakwaarnemer van de voetballer positief tegenover de ontwikkelingen.
Naast Clasie wordt er ook onderhandeld met Diego Biseswar. De aanvaller kan eveneens een nieuw contract krijgen in Rotterdam. Kamohelo Mokotjo weet nog niet of hij langer het shirt van de Rotterdammers wil dragen. Hij zegt ‘ernstig te twijfelen.’

In De Kuip is Mokotjo niet zeker van een basisplaats. Het aflopende contract van de speler kan met twee jaar verlengd worden. Dit moet echter wel voor 1 april gebeuren. Van Geel: “Wij zitten dus zelf aan het stuur en voelen geen druk om een beslissing te nemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *