FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord sluit week af met tien spelers

Feyenoord heeft donderdagochtend de laatste groepstraining van deze week afgewerkt. Trainer Ronald Koeman stond met in totaal acht veldspelers en de doelmannen Erwin Mulder en Ronald Graafland op Varkenoord, waar onder meer Jordy Clasie een individueel herstelprogramma afwerkte.

Na een positiespel, waaraan de volledige technische staf actief deelnam en de zijkanten bemande, werd er op een klein veld een partijspel afgewerkt. Tot slot nam fysieke trainer Toine van de Goolberg de spelers onder handen, waarna de Feyenoorders bij het verlaten van het veld handtekeningen uitdeelden aan de aanwezige supporters.

Onder de handtekeningenjagers was ook Marrit Wemmers. De Feyenoord-supporter en vertrok donderdagochtend al om 6.00 uur vanuit haar woonplaats Gorredijk in Friesland voor een bijzondere dag in De Kuip. Wemmers genoot er zichtbaar van dat ze zo dicht bij haar favoriete spelers kon zijn. Diego Biseswar is haar lievelingsspeler, liet ze na de training weten. ‘Ik heb zijn handtekening en ben ook met hem op de foto geweest’, liet ze opgetogen weten.

Al tijdens de training zocht Wemmers druk contact met de trainers en spelers van Feyenoord, daar ze luid aan te moedigen en op het hart te drukken dat er volgende week zondag vooral van VVV-Venlo gewonnen moet worden. Even waagde ze zich ook op het trainingsveld, om een paar ballen terug te schieten naar Mulder en Graafland. Niet veel later had ze ook de handtekeningen van de doelmannen te pakken, die alle tijd namen om met haar op de foto te gaan.

Met het bezoek aan de training was het nog niet afgelopen voor Wemmers, die naar Rotterdam was afgereisd met haar familie. Er stond voor haar ook nog een uitgebreide rondleiding door De Kuip op het programma. ‘Dit is voor Marrit een prachtige dag’, zei haar vader. ‘Ze is wel eens bij een wedstrijd geweest, maar nog nooit zo dichtbij de spelers. Heel mooi.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *