FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jordy Clasie wil graag langer blijven bij Feyenoord

Feyenoord en Jordy Clasie gaan naar alle waarschijnlijkheid langer met elkaar door. De middenvelder staat nog tot 2014 onder contract in Rotterdam-Zuid, maar de clubleiding wil zijn prestaties belonen.

Technisch directeur Martin van Geel sprak al met Clasie en zijn zaakwaarnemer, zo vertelt hij aan Voetbal International. “Jordy staat nog tot 2014 onder contract bij ons, maar we willen hem graag langer aan ons binden en vinden bovendien dat hij een betere honorering verdient.”

Clasie is een vaste waarde in het elftal van trainer Ronald Koeman en voelt zich op zijn plek in de Kuip. “Over de exacte details wil ik nog niets kwijt, maar mijn eerste indruk is dat hij en zijn zaakwaarnemer daar positief tegenover staan”, aldus Van Geel.

Kamohelo Mokotjo is minder gelukkig bij Feyenoord. Het contract van de middenvelder, die geen basisplaats heeft weten te veroveren, loopt nog tot de zomer van 2012. Feyenoord heeft echter een optie om dit contract met twee seizoenen te verlengen. “Wij hebben een eenzijdige optie om zijn contract met twee jaar te verlengen. Die moeten we uiterlijk 1 april lichten. Wij zitten dus zelf aan het stuur en voelen geen druk om een beslissing te nemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *