FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dirk Kuyt wordt adviseur bij Quick Boys

Dirk Kuyt heeft zich aan amateurclub Quick Boys verbonden. Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdag. De aanvaller gaat zijn oude ploeg bijstaan als adviseur.

“Sinds ik in het profvoetbal zit, ben ik altijd al betrokken gebleven bij Quick Boys en nu komen er voor het eerst jongens aan het roer bij de club met wie ik zelf nog in de jeugd heb gespeeld”, zegt Kuyt. “Ik vind het mooi dat ik voor de club waar ik van mijn vijfde tot mijn zeventiende heb gespeeld, op deze manier iets terug kan doen.”

De hoofdklasser hoopt binnen afzienbare tijd door te stoten naar de Topklasse. Kuyt zal hen daarbij helpen, onder meer door zijn contacten in de profwereld aan te spreken en zijn ideeën over het opleiden en het inpassen van jeugd in te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *