FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins maakt het seizoen af bij Red Bull Salzburg

Vrijdag gaf trainer Ricardo Moniz al een positief signaal aan de clubleiding. Nu is het ook rond. Luigi Bruins maakt het seizoen af bij Red Bull Salzburg.

De 24-jarige middenvelder trainde sinds vorige week maandag mee bij de regerend Oostenrijks landskampioen. De Rotterdammer overtuigde de technische staf en zal vandaag een contract ondertekenen, meldt het AD. Red Bull Salzburg hoeft geen transfersom te betalen, omdat Bruins sinds 30 juni clubloos is. Toen werd zijn aflopende contract bij Feyenoord niet verlengd.

Een stageperiode bij KRC Genk liep vervolgens op niets uit, waardoor hij zijn conditie op peil hield bij zijn voormalige werkgever Excelsior. Bij Red Bull Salzburg komt hij onder meer zijn landgenoot David Mendes da Silva tegen. Ook oud-Ajacieden Petri Pasanen en Rasmus Lindgren, oud-NAC’er Leonardo en voormalig FC Twente-speler Simon Cziommer lopen er rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *