FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Pim Blokland: ‘De 30 miljoen is bijna binnen geharkt’

De Vrienden van Feyenoord hebben bijna de gehoopte dertig miljoen euro binnen voor de Rotterdamse club. Directeur Pim Blokland is positief over het krijgen van het enorme bedrag.

“Die 30 miljoen komt eraan”, zegt Blokland in gesprek met NUsport. “Ik heb de toezeggingen ervoor al binnen. Niet al het beloofde geld is alleen al op onze bankrekening gestort. Daar is nu het wachten op. In ieder geval vóór oktober 2012 zal het zover zijn.” De groeiende investeerdersgroep krijgt in ruil voor de kapitaalinjectie 49 procent van de Feyenoord-aandelen.

Volgende maand maakt Feyenoord tijdens de presentatie van de jaarcijfers een operationeel verlies van meerdere tonnen bekend, dat is minder waar men vooraf op rekende. In het goedgekeurde plan van aanpak op weg naar financieel herstel dat de club bij de KNVB inleverde werd gerekend op een verlies van een krappe acht ton.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *