FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Persie kan voor vier jaar bijtekenen bij Arsenal’

Arsenal wil ten koste van alles voorkomen dat Robin van Persie volgend jaar voor een spotprijs kan vertrekken. De Gunners hopen de aanvoerder dan ook zo snel mogelijk langer aan zich te binden.

Van Persie is bij Arsenal in het bezit van een contract tot medio 2013. Als de club er dit seizoen niet in slaagt om te verlengen, dan moet de spits in de zomer mogelijk noodgedwongen worden verkocht. Anders kan Van Persie een jaar later immers transfervrij de deur uit lopen.

Volgens The Express heeft Arsenal een voorstel in de maak. Van Persie kan een vierjarig contract tekenen en gedurende die periode gaat hij ruim 100.000 euro per week verdienen. Bestuurder Ivan Gazidis heeft directeur Richard Law reeds de opdracht gegeven de onderhandelingen te starten.

Het is echter nog maar de vraag of de Nederlander bereid is om nu al om de tafel te gaan. De aanvoerder liet eerder al weten niet voor de zomer over een nieuwe verbintenis te willen praten. “Ik heb nog bijna twee jaar te gaan en ik ben blij met mijn huidige contract”, verklaarde Van Persie, die al in verband werd gebracht met Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *