FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil drietal langer aan zich binden

Feyenoord hoopt enkele getalenteerde spelers langer aan zich te kunnen binden. Technisch directeur Martin van Geel laat weten dat Jordy Clasie een contractvoorstel heeft gekregen. “Dat heeft hij nog in beraad.” Ook Diego Biseswar en Kaj Ramsteijn kunnen binnenkort een nieuwe verbintenis tegemoet zien.

De Rotterdammers staan momenteel nog onder curatele, waardoor elke uitgave op de voet wordt gevolgd door de KNVB. “Volgens onze voorspellingen zullen we er in het voorjaar op zijn vroegst voor het eerst uit kunnen komen.”

Van Geel is tevreden over het verloop van het seizoen tot nu toe. “We hebben het tot de wedstrijd tegen ADO Den Haag goed gedaan. Maar dat duel beschouwen we als een incident. Afgelopen zomer is er toch een hoop gebeurd. Over de hele linie zijn we dan ook tevreden zoals het nu gaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *