FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Gertjan Verbeek neemt Van Hanegem niet serieus

De kritiek van Willem van Hanegem op het spel van AZ is bij trainer Gertjan Verbeek in het verkeerde keelgat geschoten. De Kromme gaf onder meer aan nog niet warm te worden van het spel van de Alkmaarders.

Verbeek ergert zich aan de uitspraken van Van Hanegem, zo geeft hij aan tegenover Voetbal International. “Ik mag toch hopen dat zo langzamerhand steeds minder mensen die man serieus nemen”, is de coach duidelijk.

“Ik heb veel respect voor de voetballer Van Hanegem. Maar sorry hoor, de laatste jaren heeft hij niets meer toegevoegd aan het Nederlandse voetbal. Sinds het echec bij FC Utrecht en zijn ruzie met Johan Derksen komt hij erg verbitterd over.”

Verbeek is van mening dat Van Hanegem te kritisch is. “Of het nou over AZ of Oranje gaat; niemand kan er in zijn ogen nog wat van. Maar dat zie je vaker bij mensen die ouder worden: het gaat alleen nog maar over vroeger.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *