FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Chelsea biedt Salomon Kalou een nieuw contract aan

Salomon Kalou vervult doorgaans een bijrol bij Chelsea. Desondanks heeft de Engelse topclub de aanvaller een aanbieding gedaan om zijn aflopende contract te verlengen.

De 26-jarige Kalou is bezig aan zijn zesde seizoen in dienst van Chelsea, maar wist zich nooit op te werken tot basisspeler. Onder de nieuwe coach André Villas-Boas is hem dat ook nog niet gelukt, maar toch hoopt de Portugees de Ivoriaanse dribbelaar langer aan Chelsea te binden.

“Hem is een nieuw contract aangeboden”, maakt Villas-Boas, onder wie ook Daniel Sturridge de oud-Feyenoord voorbij is gestreefd, bekend op de officiële website van Chelsea. “Hopelijk krijgen de onderhandelingen een vervolg.”

Met Didier Drogba en Nicolas Anelka, die ook een aflopend contract hebben bij Chelsea, heeft Villas-Boas nog niet gesproken. “In januari kunnen deze spelers praten over hun toekomst. Het feit dat ze emotioneel aan deze club verbonden zijn, betekent dat ik op ze kan rekenen tijdens de onderhandelingen. Hun loyaliteit staat buiten kijf.”

Overigens lijkt de kans klein dat Kalou zijn contract wil verlengen bij Chelsea. De vleugelspits staat in de belangstelling van Arsenal en Liverpool en hoopt een club te vinden waar hij wekelijks in de basis staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *