FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Topstudent neemt taken van Eric Gudde voor een dag waar

UvT-student Wouter Lankhorst heeft gisteren voor een dag de positie van algemeen directeur Eric Gudde overgenomen bij voetbalclub Feyenoord. Dit gebeurde in het kader van het programma ‘CEO for one day’. Lankhorst leidde onder meer een vergadering met hoofd jeugdopleiding Stanley Brard en videoanalist Michel Valke.

“We zijn heel hartelijk ontvangen in De Kuip”, vertelde Lankhorst aan het eind van de dag aan medewerkers van de Feyenoord-site. “We hebben veel vrijheid gekregen om te doen wat we wilden doen, hebben inspirerende gesprekken gevoerd en zijn van een hoop facetten van de club meer te weten gekomen. Het is me vooral opgevallen hoeveel goede zin de mensen hier uitstralen en daarbij gewoon heel hard werken.”

De 23-jarige Lankhorst volgt momenteel de master Investment Analysis aan de UvT. Eerder deed hij mee aan het Center Honours Programma en volgde hij de bachelorstudies Fiscale Economie, Fiscaal Recht en Bedrijfseconomie.

Totdat had totdat hij hoorde dat hij ‘CEO voor een dag’ bij Feyenoord zou worden had hij weinig op met voetbal. “Ik heb de afgelopen weken zelfs voor het eerst in mijn leven Studio Sport gekeken”, bekende hij. “Maar ik denk dat dit juist de reden is dat de organisatie van CEO for one day mij bij Feyenoord heeft geplaatst. Ze wisten dat ik geen band had met voetbal. Daardoor heb ik een frisse kijk op de zaken. Ik vind het goedkoop om te zeggen dat ik na vandaag supporter ben geworden, maar ik heb absoluut warme gevoelens voor de club gekregen en zal Feyenoord in de toekomst zeker gaan volgen.”

Naast Feyenoord doen onder meer de Erasmus Universiteit, de gemeente Rotterdam, Rabobank, Shell en het Erasmus MC mee aan het programma CEO for a day.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *