FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dani Fernandez niet geslachtofferd tegen VVV Venlo

Ronald Koeman kiest zondag in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo niet voor Dani Fernández, maar voor Kelvin Leerdam als rechtsback. De oefenmeester van Feyenoord vindt dat de jongeling ‘het verdient’ om te spelen en slachtoffert Fernández niet vanwege een fout in de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

“Ik wil duidelijkheid creëren”, verklaarde Koeman op de officiële website van de Rotterdammers. “Ik heb vanaf het begin voor Kelvin gekozen en hij heeft het goed gedaan. Hij verdient het om te spelen. Dani wordt niet geslachtofferd, zoals ik her en der al gelezen heb.”

“Hij heeft het tegen AZ goed gedaan en tegen ADO duidelijk iets minder. Maar gelukkig geeft hij zelf ook aan dat hij nog een aantal procent meer kan geven. Daarvoor heeft hij trainingen en wedstrijden nodig. Ik weet zeker dat we de echte Dani Fernández nog gaan zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *