FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Biseswar zal zijn plek moeten terug veroveren’

Diego Biseswar zal aankomende zondag niet in de basis starten wanneer Feyenoord aantreedt tegen VVV-Venlo. De aanvallende middenvelder had zelf gehoopt op een plek bij de vaste elf, maar trainer Ronald Koeman kiest voor een andere optie die hij nog niet prijsgeeft.

Tegen ADO Den Haag mocht Biseswar een half uur meespelen. “Diego viel goed in. Maar hij zal zijn plaats terug moeten vinden in het elftal. Ik geef nu de voorkeur aan andere jongens, maar Diego is fit en goed”, zegt Koeman, die de wedstrijd met 0-3 verloren zag gaan.

“Tegen ADO en VVV had ik gerekend op drie punten. De wedstrijd van zondag is ook cruciaal om weer terug te komen in het proces waarin we zaten. Het resultaat is daarin belangrijk, maar ik kijk ook naar de ontwikkeling van het elftal”, besluit Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *