FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Cabral: ‘Fluitenconcerten laten me koud’

Bij bijna ieder balbezit werd Jerson Cabral zondagmiddag uitgefloten. Niet door de fans van tegenstander VVV-Venlo, maar door zijn eigen Feyenoord-supporters. De aanvaller trekt zich weinig aan van de negatieve uitlatingen.

“Natuurlijk hoor je tijdens de wedstrijd wel het een en ander”, zegt Cabral in gesprek met NUsport. “Maar ik trek me er niks van aan. Als ik me zou bezighouden met mensen die fluiten, zou ik alleen maar mezelf uit de wedstrijd halen.”

Cabral was niet ontevreden over zijn eigen prestatie. “Als buitenspeler moet je soms risico nemen door voor de actie te gaan. Als het lukt, hoor je iedereen juichen. En als het mislukt, ja, dan gaan ze fluiten. Dat is natuurlijk niet altijd even leuk, maar eigenlijk doet het me niet zoveel.”

“Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk in dienst van het team te spelen. En af en toe probeerde ik mijn momenten uit te zoeken. Een paar keer met succes, een paar keer ook niet. Maar dat hoort erbij. Ik ben blij dat de trainer me tot het einde van de wedstrijd heeft laten staan. Dat is een goed teken. Geeft vertrouwen. Daar ben ik hem dankbaar voor”, aldus Cabral.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *