FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord begin 2012 waarschijnlijk zonder El Ahmadi

Karim El Ahmadi is onder Ronald Koeman weer helemaal opgebloeid bij Feyenoord. De middenvelder was in de gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo (4-0) één van de uitblinkers aan de Rotterdamse kant. De kans is aanwezig dat Feyenoord hem begin 2012 moet afstaan aan Marokko.

Na rust pikte El Ahmadi ook zijn doelpunt mee en zette daarmee de 0-3 tussenstand op de borden. Het zal voor Feyenoord een flinke aderlating zijn als de middenvelder in januari met Marokko aantreedt in de Afrika Cup, waardoor hij een aantal wedstrijden mist van de Rotterdammers.

“De beslissing is aan Karim, want ik kan hem niet verbieden voor zijn land uit te komen”, vertelde Koeman na afloop aan het ANP. “Maar ik denk dat we hem begin 2012 een tot anderhalve maand kwijt zijn. Het is niet anders.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *