FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Hanegem: ‘Geweldige reactie van Verbeek’

Willem van Hanegem en Gertjan Verbeek gaan nog even verder met moddergooien. “Je kunt mijn mening ook negeren”, zegt de analyticus maandag in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem zei vorige week niet enthousiast te worden van het spel van de koploper, Verbeek reageerde door te stellen dat De Kromme een ‘verbitterde man’ is geworden. ”Ik hoop dat steeds minder mensen hem serieus nemen”, zei de AZ-coach.

“Ik hoorde dat Gertjan Verbeek boos op me was”, begint Van Hanegem maandag. “Dat zei hij zondagavond al bij Studio Voetbal en de rest van de week ging hij er nog even over door. Iemand van de NOS viel hem aan tafel bij en noemde me zuur en oud. Wat een geweldige manier van reageren. Grote klasse.”

“Een paar dagen later had Johan Cruijff het ook al verkeerd gedaan bij de trainer van AZ. Jammer is dat. Ik bedoel; ik geef een mening en daar mag je het mee oneens zijn. Je kunt die mening ook negeren, wat dat betreft, geen probleem. Maar als je reageert, ga er dan voetbalinhoudelijk op in”, aldus Van Hanegem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *