FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Weer blessureleed voor Dani Fernandez

Het zit Dani Fernández niet mee. De Spaanse verdediger speelde gisteren mee in de wedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong FC Groningen, maar moest zich na de rust laten vervangen met een hamstringblessure.

Jong Feyenoord/Excelsior won de wedstrijd uiteindelijk met 2-3, maar Fernández zal allerminst tevreden zijn. Of de rechtsback in staat is om mee te doen in de wedstrijd tegen Ajax is nog niet zeker, weet het Algemeen Dagblad te melden.

Fernández kwam in 2009 over van NEC Nijmegen, maar zijn verblijf in Rotterdam was tot nog toe geen succes. Twee zware blessures wierpen hem ver terug. Door deze zware kwetsuren speelde hij pas negen wedstrijden in het shirt van Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *