FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Cabral moet leren wanneer een actie te maken’

Feyenoord-trainer Ronald Koeman is niet van plan Jerson Cabral in de wedstrijd tegen Ajax op de bank te plaatsen. Het jeugdproduct van de Rotterdammers werd in de wedstrijd tegen VVV-Venlo (4-0 winst) uitgefloten door de supporters van de club wegens zijn egoïstische spel.

“Het is zo makkelijk om als trainer een speler te wisselen als die kritiek krijgt vanaf de tribune. Hij wisselde goede met slechte momenten af. Een speler heeft ook vertrouwen nodig en daarom heb ik niet overwogen om hem naar de kant te halen”, aldus Koeman, die sinds het begin van dit seizoen oefenmeester is van de A-selectie van De Stadionclub.

Cabral zelf kan zich vinden in de woorden van Sneeuwvlokje. “Het publiek is kritisch. Dat mag, maar ik voel het vertrouwen van de trainer. Ik sta open voor zijn opmerkingen. Hij heeft nog gelijk ook als hij zegt dat ik goede met slechte momenten afwissel”, aldus de twintigjarige Rotterdammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *